F1 o víkendu na městském okruhu, FIA GT také

iM2, 22. srpna 2008, 19:51 Google+

BUKUREŠŤ – TRÉNINKY; Tréninky na šestý závod sezóny se jely při velkém horku ( až 35 °C). I přes velké horko s zde byl přítomen ministerský předseda Rumunska.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Deletraz/Fässler

Deletraz/Fässler | foto: DPPI / FIA GT

Sdílejte článek

Nejrychlejší čas zajela Corvette Z06 se startovním číslem 6 týmu Phoenix Casrport Racing. Jejími piloty byli jako obvykle Mike Hezemans a Fabrizio Gollin. Nejrychlejší čas měl hodnotu 1:18.135. Druzí byli Ryan Sharp a Karl Wendlinger s jejich Astonem DB9 týmu Jetalliance Racing. Na pomyslném stupni vítězů je doplnili vítězové posledního závodu 24 Hodin ve Spa Andrea Bertolini a Michael Bartels s jejich Maserati týmu Vitaphone.



takto to vypadadlo v Bukurešti vloni


Ve třídě GT2 bylo nejrychlejší Ferrari týmu AF Corse se startovním číslem 50 a pilotovali ho Gianmaria Bruni a Toni Vilander. Jejich nejrychlejší čas byl 1:19.343. Druzí byli Jamie Davies a Fabio Babini s Ferrari týmu Scuderia Ecosse, když jejich ztráta byla poměrně velká, necelá vteřina. Jejich kolo mělo hodnotu 1:20.039. Matteo Malucelli a Paolo Ruberti ve voze BMS Scuderia Italia ustanovili třetí nejrychlejší čas ve třídě GT2.

Výsledky naleznete zde.
Vytisknout

Diskuze: F1 o víkendu na městském okruhu, FIA GT také

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Scheider, Timo

Audi před Brands Hatch

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud