Minassian: Silnější budeme až v závodě

ar1, 13. června 2003, 01:00 Google+

Cíl Nicolase Minassiana v letošním závodě 24 h Le Mans je, umístit se s francouzským týmem Henriho Pescarola do první pětky. Doslova řekl: <I>“V samotném závodě budeme lepší než v kvalifikaci“.</I>

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Posádka vozu Courage Peugeot s Ericem Helary, Nicolasem Minassianem a dalším Francouzem Soheilem Ayari obsadila v první kvalifikaci 12. pozici.

Navzdory zjevnému nedostatku rychlosti, se Minassian domnívá, že vůz bude o mnoho silnější v samotném závodě. “Tento vůz je opravdu skvělé řídit“, Sdělil pro autosport.com.

“Celý tým v poslední době velmi usilovně pracoval, aby připravil vůz na tento slavný závod v co nejlepší formě. V podstatě si myslím, že máme velmi dobrý vůz. Není to auto pro kvalifikaci, ale pro závod. Jsem přesvědčen, že do první pětky se můžeme dostat“.

Minassian tvrdí, že mnoho týmů vsází právě na kvalifikaci. “My jsme se připravovali hlavně při simulaci závodu. Testovali jsme s plnými nádržemi a na ostrých závodních pneumatikách. Opravdu si myslím, že jsme připraveni na závod. Avšak bylo by hezké mít i pole position. Každý by zde chtěl jet kvalifikaci s co nejmenším množstvím paliva a na měkkých pneumatikách. My nebudeme soupeřit v kvalifikaci s vozy Bentley. Plánujeme odlišnou strategii“.

Vytisknout

Diskuze: Minassian: Silnější budeme až v závodě

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Lister Storm s problémy - anotační foto

Lister Storm s problémy

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud