Miguela Molinu čeká domácí závod

iM2, 19. května 2010, 22:17 Google+

Po čtyřech letech, kdy se závod DTM ve Španělsku konal na okruhu Circuit de Catalunya poblíž Barcelony, se letos organizátoři DTM rozhodli pro změnu okruhu. DTM zažije premiéru na okruhu ve Valencii, kde probíhaly i zimní testy.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Molina, Miguel

Molina, Miguel | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Na domácí závod se už moc těší 21letý mladík v barvách Audi, Miguel Molina. V zimních testech ve Valencii se podařilo Molinovi zajet s rok starým vozem druhý nejlepší čas a při zahajovacím závodu DTM na Hockenheimrignu získal premiérový bod. Hned druhý závod série se bude konat na domácí půdě "Magica" Moliny (takovou přezdívku dostal od Audi).

„Domácí závod je pro každého jezdce něco speciálního. Doufám, že se mi podaří dopomoci k tomu, aby bylo DTM ve Španělsku tak populární, jako je v Německu. Jak velký je ve Španělsku o DTM zájem, mě překvapilo. Na Hockenheimu jsem zažil úplně nový pocit, ještě nikdy jsem nejel před tolika diváky a nerozdal tolik autogramů,“ říká Molina.



Zájem o DTM se ve Španělsku díky angažmá Moliny výrazně zvedl: „V každém interview, které dávám španělským novinářů, říkám, aby přišli až po závodu, protože zažijí fantastickou show. Okruh ve Valencii znám z mého působení ve Španělské Formuli 3.“
Vytisknout

Diskuze: Miguela Molinu čeká domácí závod

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Dumas/Makowiecki

Stephane Sarrazin pojede s Aston Martinem

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud