Oliver Jarvis chce překvapit

iM2, 22. prosince 2009, 00:15 Google+

Nový tovární pilot Audi, Oliver Jarvis, je velmi potěšen postupem do továrního týmu a zároveň dodává, že chce už při své premiérové sezoně v aktuálním voze dosahovat skvělých výsledků.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Jarvis, Olivier

Jarvis, Olivier | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Od závěrečného podniku DTM muselo uplynout ještě hodně týdnů, než konečně získal Oliver Jarvis jistotu: Audi ocenilo výsledky 25letého jezdce natolik, že mu před Vánoci nabídlo kokpit v jednom z aktuálních strojů. Už minulý týden si mohl britský mladík vyzkoušet svůj nový vůz.

Od čtvrtka minulého týdne testoval Oliver společně s týmovým kolegou Mattiasem Ekströmem na jihošpanělském okruhu Monteblanco. „Teprve teď začíná tvrdá práce. Vím, že mám tři velmi talentované kolegy. Jako nováček se musíte rychle zabydlet,“ popisuje své začátky v továrním týmu Jarvis.


„Myslím si a zároveň doufám, že se mohu postarat minimálně o jedno, ale klidně i o víc, překvapení v příštím roce,“
doufá Brit. Se svou letošní sezonou ale spokojen není: „Určitě byla lepší jak ta první, ale mohla být ještě lepší. Nová už ale musí být lepší, moc dobře jsme viděli, jak rychlé Mercedesy jsou.“

„Věřím, že kdyby se mi zadařilo, mohu bojovat i o titul," říká mladík na to, že se stal továrním jezdcem a dodává: „Dozvěděl jsem se to jen pár dnů před oficiálním oznámením."
Vytisknout

Diskuze: Oliver Jarvis chce překvapit

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Theissen podporuje spojení s Japonskými GTčky - anotační foto

Theissen podporuje spojení s Japonskými GTčky

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud