Audi může přepsat historii DTM

iM2, 20. října 2009, 17:41 Google+

Jaké jsou šance Garyho Paffetta z Merecedesu na to, že ještě dostihne a předstihne Tima Scheidera z Audi? Audi vs. Mercedes, vše se rozhodne již tento víkend na Hockenheimu. Paffett je sedm bodů za Scheiderem a navíc bude jeho C-Klasse AMG v Německu o deset kilo těžší.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kristensen, Tom

Kristensen, Tom | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Jestli chce Brit získat titul, tak musí vyhrát nebo být nejhůř druhý. Když by se Garymu podařilo vyhrát, tak Scheider potřebuje k obhajobě titulu z loňského roku alespoň páté místo. Kdyby byl Paffett “až“ druhý, tak Scheider potřebuje alespoň sedmé místo, aby titul zůstal u Audi.

Jestli se Audi podaří získat třetí po sobě jdoucí titul, tak bude historicky první značkou v DTM, které by se to podařilo. Mattias Ekström porazil v roce 2007 v souboji o titul rivala z Mercedesu, Bruno Spenglera, a vloni Timo Scheider zvítězil v souboji o titul nad dalším jezdcem Mercedesu, Paulem di Restou.


K drtivé pořážce Mercedesu přispěl na začátku sezony továrním kolegům
Jarvis s ročním vozem


Mercedes a Paffetta čeká na Hockenheimu tvrdá práce. Zvláště, když se podíváme na výsledek z Hockenheimringu ze začátku sezony, kdy Audi získalo 1., 2., 3. i 4. příčku v cíli. Nejrychlejší Mercedes ztratil na Audi 20 vteřin a to ještě Audi mohlo získat prvních pět míst v cíli. Ovšem letošní smolař Ekström přišel vinou defektu o jasné vítězství.
Vytisknout

Diskuze: Audi může přepsat historii DTM

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Paffett, Gary

Paffett: Nemám co ztratit

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud