Kristensen s velkým náskokem nejrychlejší

Daniel Šupa, 1. července 2006, 15:00 Google+

Brands Hatch – kvalifikace; Přestože proti březnovému času z testů dnes dánský pilot Audi za svým rekordem zaostal prakticky o vteřiny, pole position získal s nebývalým náskokem.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kristensen, Tom

Kristensen, Tom | foto: www.auto-news.cz

Sdílejte článek

Tom Kristensen pokračuje ve svých letošních výborných výkonech a zatímco jeho hlavní soupeř v boji o titul Bernd Schneider bude startovat až šestý, vedoucí muž průběžného pořadí rozjede zítra závod z nejvýhodnější startovní pozice.

Se ztrátou 2,5 desetiny vteřiny, ale druhým nejrychlejším časem, dokončil kvalifikaci domácí Jamie Green, jenž byl nejrychlejším, i když osamoceným zástupcem Mercedesu. Druhá řada totiž patří dalším dvěma pilotům Audi Frentzenovi a Ekströmovi.

Elitní osmičku vozů letošní specifikace doplnil Spengler, Schneider, Tomczyk a znovu nevýrazný Mika Häkkinen.

Z jezdců s loňskými vozy uspěl nejlépe Abt před svými kolegy z Audi Stipplerem a Kafferem. Následující trojici Mercedesů pak vede Alesi před la Rosou a Margaritisem.

Opětovně se nedařilo Laudovi, kterého překonal i navrátivší se Bleekemolen s dva roky starým Audi týmu Midland. Vanina Ickx pak znovu uzavřela tabulku časů, Susie Stoddart startuje ale hned před ní.


Foto: Auto News Network

Vytisknout

Diskuze: Kristensen s velkým náskokem nejrychlejší

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Hornish jr., Sam

Castroneves může ztratit vedení

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud