Häkkinen prodloužil smlouvu o rok

Daniel Šupa, 15. listopadu 2005, 21:26 Google+

Dvojnásobný šampion Formule 1 Mika Häkkinen podepsal s Mercedesem novou smlouvu a budeme se s ním setkávat na závodních okruzích šampionátu DTM i v sezoně 2006.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Häkkinen, Mika

Häkkinen, Mika | foto: www.auto-news.cz

Sdílejte článek

Ve svých 37 letech se Fin vrátil k závodění, hned třetí závod ve Spa vyhrál a celkově skončil čtvrtý. Přestože byl až třetím nejúspěšnějším pilotem Mercedesu, v boxech byl spolehlivě nejobletovanějším jezdcem a svůj návrat na okruhy si po celý rok užíval.

"Nemusel jsem dlouho přemýšlet. Mercedes-Benz a HWA jsou fantastický tým. Podle mého názoru je DTM nejlepším seriálem cestovních vozů na celém světě, a jak jsem viděl v boxech, diváci ho milují. Nikde jinde se divákům nedostává za jejich peníze tolik, jsem proto šťastný, že budu součástí DTM i příští rok," prohlásil Mika Häkkinen.

"Jsme šťastni, že bude Mika závodit příští rok s AMG-Mercedesem. Velmi rychle se zaklimatizoval a vyhrál hned třetí závod na takovém okruhu, jakým je Spa. Vždy jsme s jeho působením i v další sezoně počítali, proto jsme velmi rádi, že své setrvání potvrdil," dodal šéf Mercedesu Norbert Haug.


Foto: Auto News Network

Vytisknout

Diskuze: Häkkinen prodloužil smlouvu o rok

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Velký zájem médií o závod v Dubaji!

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud