Jednou z možností je DTM

Daniel Šupa, 6. října 2003, 10:10 Google+

Stávající pilot Formule 1 Heinz Harald Frentzen možná doplní expilota F1 Alesiho v seriálu DTM.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Na německého jezdce čeká o nadcházejícím víkendu poslední závod Grand Prix Formule 1 v barvách stáje Sauber a setrvání v královně motoristického sportu je více než nejisté.

Jeho kariéra se ubírá v předpisových kruzích. V F1 začal v Sauberu a s největší pravděpodobností v tomto týmu svoji účast také završí. Závodní kariéru začal ve Formuli Opel. V této Formuli se však již objevit nemůže, nicméně alternativní náhradou by bylo, pokud by kariéru zakončil opět s Opelem.

Volker Strycek, sportovní šéf Opelu, tvrdí, že již Frentzen nabídku ke startu v DTM s vozem Opel obdržel. „Po jeho třetím místě v USA jsme spolu hovořili, ne však o smlouvě, ale ví, že bychom ho u nás rádi přivítali,“ prohlásil Strycek.

Jeho kolega Jörg Schrott, marketingový ředitel Opelu, ho doplnil: „První kontakt máme již za sebou, nyní je řada na Heinzovi.“

A Frentzen? Včera navštívil finálový závod sezony v Hockenheimringu a prozradil, že by mu za jistých okolností bylo DTM schopno nabídnout motivaci a zábavu. Jistými okolnostmi se zdá být situace, kdy už v F1 nebude pro HHF žádné místo.

Vytisknout

Diskuze: Jednou z možností je DTM

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Hockenheimring II: Superpole pro Ekströma - anotační foto

Hockenheimring II: Superpole pro Ekströma

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud