Arai s novou technologií svých helem

Martin Juřička, 21. června 2008, 22:12 Google+

V následující velké ceně Velké Brtiánie se představí jezdci, kteří nosí helmy Arai s novou technologií, která zlepší výhled z přilby ale také zlepší ventilační systém.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
371

| foto: www.motogp.com

Sdílejte článek

Již zítra se ve Velké ceně Velké Británie představí jezdci s helmami od firmy Arai, které jsou vyvíjeny ve spolupráci mezi Arai a piloty z MotoGP. Arai je je fima, která kromě kvalitně zpracovaných helem, prodává také repliky přileb známých tváří motocyklového sportu. Proto nepřekvapí, že po spolupráci s piloty MotoGP se snaží systém zdokonalit a také po zapracování prodat, tak jako své minulé produkty. Systém by měl být dokonalejší hlavně ve ventilaci a odvádění vydechujících par zevnitř na hledí helmy. Toto může být velká výhoda ve Velké Británii, kde se může jet na mokré trati a tím pádem orosení vnitřního strany skla helmy může být vyšší než za slunného počasí. Inovací prošel také výhled z helmy, který by měl poskytovat lepší výhled do stran a mít kvalitnější skla.

V minulých závodech jsme mohli vidět Shinichi Suzuharu, který je testovací jezdec Arai, a který nový systém helmy zkoušel. V nedělní Velké ceně se na hlavách nová Arai přilba objeví u jezdců: Colin Eswards, Nicky Hayden, John Hopkins, Shinyia Nakano a Dani Pedrosa.

Vytisknout

Diskuze: Arai s novou technologií svých helem

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Pantano, Giorgio

Smůla pro soupeře, štěstí pro Pantana

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud