Předpremiéra Husquarny na rok 2009

Martin Juřička, 2. června 2008, 20:56 Google+

Ku příležitosti motorshow v Barceloně představila poněkud nečekaně Husquarna svoje modely TC450 a TE310 na rok 2009.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
371

| foto: Husqvarna

Sdílejte článek

Novými modely, které budou k dostání až v roce 2009 se prezentovala Husqvarna na španělském území a to konkrétně na Motorshow v Barceloně. Jedná se o typovou řadu TC450 a TE310.

Nová TE310 je čtyřtaktní Enduro a bude celkově vyráběno až ve čtyřech modifikacích. Jedná se o speciální mororickou řadu, která je typická pro skupinu vyznavačů Enduro, kterým na jedné straně nestačí objemová varianta 250 ccm ale na druhé straně objemová kubatura 450 ccm je pro ně náročnější. Jde tedy o jakýsi kompromis, kterým se Husquarna prezentuje a doplňuje tak svoji velmi početnou sérii motorických variant.

TC450 byla doplněna o technické vychytávky, které byly získány díky zkušenostem jezdců - Andrea Bartolini, Thomas Allier a Christophe Martin, kteří aktuálně jezdí v sérii MX3 světového motokrosu. Jedná se tedy o ostrou variantu motokrosového speciálu, který by měl splňovat ty nejnáročnější požadavky co se týče terénu a závodu. Ceny těchto modelů zatím nejsou známy a budou se zřejmě rýsovat až koncem roku, kdy většina motocklových firem představí také své modely.

Vytisknout

Diskuze: Předpremiéra Husquarny na rok 2009

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Charouz/Mücke

Stáj Charouz řešila problémy

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud