Penske - přípravy na sezonu 2005 začaly

ar1, 12. listopadu 2004, 01:22 Google+

Přestože sezona 2004 skončila posledním závodem v Texasu teprve minulý měsíc,...

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Hornish jr., Sam

Hornish jr., Sam | foto: Shawn Payne/IRL

Sdílejte článek

je potřeba začít s přípravou té nové, která odstartuje prvním závodem v Homestead-Miami Speedway již 6. března 2005.

Mezi posledním kolem sezony 2004 a doručením materiálu na ovál v Homestead-Miami Speedway v březnu 2005, je potřeba provést mnoho úkonů a připravit se tak na úspěšnou sezonu.

“První měsíc po posledním závodě celý tým stráví čas reorganizací,“ říká Tim Cindric, prezident Penske Racing Inc. “Musíme se rozhodnout, jak bude Marlboro Team Penske sestaven v sezoně 2005, co se týká lidí, sponzorů a zázemí.“

Je potřeba během jednoho měsíce rozdělit nové úkoly, načasovat nový plán sezony, kde je nedílnou součástí i nový rozpočet, jenž se musí znovu sestavit.

Celý tým bude pracovat a každý úsek na něčem jiném. Inženýři se vrhnou do upgrade techniky, která bude zajisté zase o něco dokonalejší, protože společnosti, které ji vyvíjejí, na ní pracovaly v průběhu celé letošní sezony.

Tým také musí analyzovat všechna získaná data z letošní sezony, z testování, aby v nadcházející sezoně mohl předejít chybám, a nedostatkům, které letos týmu velmi uškodily. Tým také čekají dlouhé hodiny v aerodynamickém tunelu a celkové přezbrojení mechaniky závodních vozů.

Po analýzách a upgrade techniky, závodní vozy vyjedou na tratě, kde proběhnou těžké hodiny práce na testování nových vozů.

Foto: Shawn Payne/IRL
Vytisknout

Diskuze: Penske - přípravy na sezonu 2005 začaly

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Andretti, Marco

Marco Andretti má našlápnuto k formulím...

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud