Conquest Racing se stále trápí

iM3, 28. dubna 2008, 18:10 Google+

CONQUEST RACING - REVIEW; Enrique Bernoldi se roztočil hned ve druhé zatáčce a v dalších kolech se otřel o zeď, což ho stálo odstoupení. Jamie Camara se nevyhnul problémům s řízením a závod pojal jako velký trénink.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Bernoldi, Enrique

Bernoldi, Enrique | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Jamie Camara, 21.
Závod začal docela dobře. Během prvního stintu jsem předjel pár chlapců. Ale po prvním pitstopu jsem v provozu trochu ztratil, neudržel si rychlost a ztratil pár pozic. Rozhodl jsem se nedělat na vozu už žádné změny, abychom přišli na to, co se děje. Po pár kolech jsme přistoupili k závodu jako k velkému tréninku a řešili problémy, které nás hodně poučily. Učinili jsme pár změn, což ovládání zlepšilo. Na konci jsem byl schopen jezdit podobné časy jako čelo závodu. Problém byl tedy vyřešen, bohužel až na konci.

Enrique Bernoldi, 25. / nedokončil
Dobře jsem odstartoval, ale v prvním kole mě bok po boku zablokovala dvě auta. Sundal jsem nohu z plynu, ale hned zase přidal, abych se dostal před Serviu. Bohužel, oba vozy byly pořád přede mnou, vůz se najednou dostal do smyku a já ťukl nosem o vnější zeď. Udělal jsem otočku o 360° a po výměně předního křídla jsem byl schopen pokračovat. Zkoušel jsem být agresivní, ale studené pneumatiky a ztráta přítlaku mi to neumožnily. Lehce jsem se otřel o zeď a poškodil řízení, od té chvíle bylo velmi náročné ovládat volant a já odstoupil.
Vytisknout

Diskuze: Conquest Racing se stále trápí

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Moraes, Mario

Junqueira jezdil srovnatelné časy se špičkou

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud