Minardi je pred Torontom na vrchole

Jozef Smrtník, 5. července 2007, 18:16 Google+

Poslednými pretekmi sa Robert Doornboss dostal do vedenia šampionátu. Udrží si ho aj po druhom kanadskom podujatí v uliciach Toronta?

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Doornbos, Robert

Doornbos, Robert | foto: Red Bull

Sdílejte článek

Päť pódií zo šiestich štartov je bilancia holandského pilota po posledných pretekoch v Quebeckom Mont-Tremblant, kde dosiahol svoje prvé víťazstvo v Champ Car, čo ho dostalo do bodového vedenia. Jeho tímový kolega Dan Clarke mal v posledných pretkoch väčšiu smolu a po technických problémoch musel predčasne odstúpiť. Do tej doby však držal krok s čelom štartovného pola. Prírodný okruh strieda mestská trať Toronta...

Robert Doornboss:
"Do Toronta ideme s ešte väčšou sebadôvorou. Po našom prvom víťazstve dúfame, že predvedieme našu konkurencieschopnosť aj v Toronte a zopakujeme víťazstvo z Mont-Tremblant. Myslím si, že to budú veľmi tesné preteky a náš tím bude musieť ísť až na hranu možností pre zisk víťazstva. Ako sezóna pokračuje, sme stále silnejší a silnejší a myslím si, že v toronte to bude opäť veľmi čisté."

Dan Clarke:
"Veľmi sa teším na Toronto a budem sa snažiť vyhrať. Napriek poslednému výsledku sme mali v Mont-Tremblant dobrý víkend a mužstvo je plné energie a rýchlosti - stále pracujeme na našej hybnej sile, na ktorej pracujeme od Portlandu. Viem, že máme priestor na predvedenie viacerých pekných pretekov a dúfam, že Toronto bude jedným z nich."

Foto: Red Bull

Vytisknout

Diskuze: Minardi je pred Torontom na vrchole

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Viso, Ernesto

Ernesto Viso: Rýchlo sa zotavujem...

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud