Další dva závody pro rok 2007 potvrzeny

iM3, 20. září 2006, 12:04 Google+

Série IndyCar si velmi pomalu zajišťuje smlouvy se závodními okruhy. Sezóna 2006 již dávno skončila, ale na další rok je potvrzeno pouhých devět závodů.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Wheldon, Dan

Wheldon, Dan | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Podle předpokladů si místo v kalendáři našel ovál Kansas Speedway a klasický okruh ve Watking Glen přičemž termíny konání byly výrazně pozměněny. Do Kansasu zavítají vozy IndyCar již 29. dubna namísto červencového víkendu, kde nejenom jezdce, ale i diváky trápily vysoké teploty a vlhkost.

„Sedmdesát procent fanoušků po nás chtělo, abychom přesunuli datum konání na konec dubna nebo května,“ řekl Jeff Boerger, prezident oválu v Kansasu. „Našim fanouškům nasloucháme,“ pokračoval Boerger.

Z důvodů počasí se i závod ve Watkins Glen přesunul na první týden v červenci. V letošním ročníku se museli jezdci vyrovnávat s deštěm, mlhou a silným větrem, proto tedy letní termín. „Je to jednoduché,“ řekl Craig Rust, prezident závodní tratě Watkins Glen. „Počasí (v červenci a srpnu) je tady stabilní. V létě je to nádherná krajina.“

Před nedávnem se spekulovalo o možnosti závodu v Montrealu na okruhu Gillese Villeneuva. Nicméně jednání váznou na mrtvém bodě a v současné chvíli není možné říci jakékoliv bližší informace.

Foto: IndyCar Media

Vytisknout

Diskuze: Další dva závody pro rok 2007 potvrzeny

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Wendlinger, Karl

Mugello: Aston konečně vyhrál

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud