Laguna Seca: Jourdain do závodu z pole position

ar1, 15. června 2003, 00:35 Google+

Michel Jourdain junior získal pole position v sedmém závodě seriálu World Champ Car series, který se v neděli pojede na okruhu v Laguna Seca pod názvem GP Monterey.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Skvělou formu zde předvádí již od tréninků Patrick Carpentier, který tyto výsledky potvrdil druhým místem. Hned za ním na startu bude jeho týmový kolega z týmu Forsythe Player´s Kanaďan Paul Tracy.

Čtvrtou a pátou příčku si mezi sebe rozdělili oba jezdci týmu Newman/Haas a to v pořadí Junqueira a Bourdais. Zdá se, jako by po evropském tažení vozy Newman/Haas zklidnily tempo a nebo to bude spíše pokrokem ostatních týmů. Protože, jak jsme psali v průběhu týdne, např. tým Forsythe Player´s usilovně testoval v Arizoně. Takže je možné, že tyto získané data se daly využít i pro tra´t v Laguna seca.

Šestý skončil Fernandez a sedmý Haberfeld. Na osmé příčce bude zístra na startu stát Darren Manning, který zajel v minulém závodě v Milwaukee skvělé čtvrté místo.

Devátý je ostřílený borec tohoto šampionátu Jimmy Vasser s vozem týmu American Spirit Johansson, jehož majitel Stefan Johansson se právě účastní legendárního závodu 24 hodin Le Mans.

Také se tu objevily v letošním roce dvě nové tváře. Tou první je Geoff Boss, jezdec, který je dalším v řadě, jenž nahradil Alexe Yoonga u týmu PK Racing.

Druhým mužem je Bryan Herta, kterého můžeme považovat za navrátilce, protože naposledy seděl ve voze Champ Car v roce 2001. Letos například jel 500 mil Indianapolisu, ale za konkurenční seriál IRL. V Champ Car pojede za tým Dále Coyne Racing.


Vytisknout

Diskuze: Laguna Seca: Jourdain do závodu z pole position

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

22:00 Audi začalo na Bentleye ztrácet - anotační foto

22:00 Audi začalo na Bentleye ztrácet

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud