Wheldon se vrací do čela pořadí

ar1, 24. března 2006, 23:18 Google+

Homestead - 2. trénink: Dan Wheldon, úřadující šampion sezony 2005 se hned ve druhém tréninku ujal vedoucí pozice v tabulce výsledků, když vyhrál v chladném dni.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Wheldon, Dan

Wheldon, Dan | foto: Target Chip Ganassi Racing

Sdílejte článek

Časem 24.8004 nedal šanci dalšímu jezdci a společně se Scottem Dixonem obsadili první dvě pozice. Tým Target Chipa Ganassiho naznačil, jaké bude mít pro letošní sezonu ambice.

Zajímavostí letošní sezony zcela určitě bude návrat Eddieho Cheevera jr., který vynechal poslední dvě sezony a dnes po dvou letech absolvoval první soutěžní den. V prvním tréninku obsadil 12. pozici, ve druhém ji dokázal obhájit. Celkem odkroužil po 1,5 míle dlouhém ovále 90 kol. Slušný výkon, když si představíme, jak dlouhou pauzu měl, jeho tým opustil silný sponzor Red Bull a tým musel přejít z motorů Toyota na jediný motor ve startovním poli - Honda.

Za povšimnutí rozhodně stojí třetí pozici Castronevese a čtvrtou pozici Hornishe jr. (oba Penske) a teprve až pátou pozici Tonyho Kanaana a šestého Bryana Hertu (oba Andretti Green Racing). Nováček šampionátu a syn Michaela Andrettiho Marco se umístil na 13. místě.

V prvním dni se zatím ztratila v nižších pozicích Danica Patrick.

Foto: Target Chip Ganassi Racing

Vytisknout

Diskuze: Wheldon se vrací do čela pořadí

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Dixon, Scott

Dixon odstartoval sezonu top časem

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud