Vitaphone s vozem navíc!

iM2, 15. října 2008, 22:26 Google+

Na start dalšího závodu šampionátu FIA GT se postaví o jedno Maserati MC 12 víc, než je letos obvyklé. Tým se rozhodl nasadit do závodu v Zolderu třetí vůz.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Negrao/Ramos

Negrao/Ramos | foto: www.auto-news.cz | Karel Bařina

Sdílejte článek

Třetí Maserati MC 12 bude startovat se startovním číslem 17 a za jeho volant se posadí hned dva bývalí mistři FIA GT! Vůz, jak je možné vyčíst ze seznamu přihlášených posádek na závod, bude startovat pod názvem týmu Vitasystem. Konkrétně se jedná o šampióna z roku 1998 Pedra Lamyho, který zvítězil ve třídě GT2, a šampióna třídy GT1 z roku 2003 Matteu Bobbiho.

„Třetí vůz byl testován po závodu v Brně. Protože Zolder je velice blízko naší základně v Německu, tak jsme se rozhodli nasadit další vůz. Je to skvělá příležitost vyzkoušet tento stroj v závodním tempu. Uvidíme, jestli všechno půjde podle plánu,“ přibližuje plány týmu Jens Hagelauer.

Posádka prvního vozu týmu Vitaphone ve složení Michael Bartels a Andrea Bertolini doufá, že se jim podaří rychle zapomenout na frustrující víkend z Nogara a podaří se jim získat důležité body, které by jim mohly pomoct k titulu: „Nebudeme moc těžcí, takže budeme schopni ukázat naši opravdovou rychlost. Jsme v dobré pozici a budeme se snažit zvýšit náš náskok na čele šampionátu, jak jen to bude možné.“
Vytisknout

Diskuze: Vitaphone s vozem navíc!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Je vstup Citroënu do DTM možný? - anotační foto

Je vstup Citroënu do DTM možný?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud