Poslední test DTM, kdo s čím pojede?

iM2, 6. prosince 2011, 17:02 Google+

Během tohoto týdne se ve Španělsku, v Monteblancu, koná letošní poslední test značek DTM. Značky budou pracovat na svých nových vozech M3 DTM, A5 DTM a C-Klasse Coupé DTM.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Häkkinen, Mika

Häkkinen, Mika | foto: www.auto-news.cz | Ivan Hurbánek

Sdílejte článek

Obhájci titulu, značka Audi, přiveze do Španělska dva vozy A5 DTM. Testovat jej budou Mattias Ekström a Filipe Albuquerque, kteří jedou do Španělska přímo z Race of Champions, který se konal o víkendu v Německu. Pro Portugalce to bude vůbec první svezení s A5 DTM. Dalšími dvěma jezdci s Audi budou ve Španělsku Mike Rockenfeller a Edoardo Mortara.

BMW přivezlo tři vozy, o nasazení každého z nich se postará jeden z týmu: Schnitzer, RBM a RMG. První kilometry s M3 DTM si odbude Martin Tomczyk, dále uvidíme také Bruno Spenglera, Andyho Priaulx a také mladíci Romain Grosjean a Marco Wittmann.

Mercedes vyšle do testů podobně jako Audi dva vozy C-Klasse Coupé DTM. Auto si na své přání (viz zde)vyzkouší bývalý jezdec Mercedesu, Mika Häkkinen., který ma za sebou start v Číně s Mercedesem SLS GT3. Dále pak uvidíme stabilní jezdce: Garyho Paffetta, Jamieho Greena a Christiana Vietorise.

Vytisknout

Diskuze: Poslední test DTM, kdo s čím pojede?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Romain Grosjean si vyzkouší BMW M3 DTM

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud