Zlomová sezona Spenglera?

iM2, 27. dubna 2009, 21:24 Google+

Při testech v Dijonu odvedl spoustu vývojové práce, teď ho ještě čeká jeden test na Hockenheimu a pak již nová sezona.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Spengler, Bruno

Spengler, Bruno | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Zklamání ze sezony 2008 již Bruno Spengler překonal, teď se již plně soustředí na nový úkol. Pro Kanaďana to letos bude již pátá sezona u Mercedesu v DTM. I letos by rád, stejně jako v minulých sezonách, patřil k těm, kteří budou bojovat o titul. Při testech v Dijonu měl Bruno smůlu, protože se na trať dostal až během třetího dne, ale to už pršelo.

Přesto Spengler dokázal získat nejlepší čas dne a ovládnout tak výsledkovou listinu, přitom se mu podařilo odkroužit 110 kol. „Podmínky byly opravdu těžké, hodně pršelo. Především mezi 12tou a 14tou hodinou to byly provazy vody. Když konečně přestalo pršet, tak byla trať hodně kluzká,“ popisuje Kanaďan podmínky, které panovaly ve Francii.

„V autě jsem se cítil dobře. I v dešti jsme jeli podle vývojového programu, což se může v budoucnu hodit.“ Byl to pro něj zároveň první návrat na francouzskou trať poté, co zde v roce 2003 těžce havaroval, tehdy však ještě jako jezdec Formule 3. „Pár kol jsem si zvykal a hledal rytmus, ale pak už to bylo dobré.“
Vytisknout

Diskuze: Zlomová sezona Spenglera?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Schumacher, Ralf

Kdo a kdy bude na trati?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud