Vrátí se Da Matta k Newman-Haas Racing?

ar1, 13. listopadu 2004, 01:03 Google+

Brazilský jezdec Cristiano da Matta se po zisku titulu šampióna Champ Car World Series v roce 2002 rozhodl pro přestup do Formule 1.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Zde mu, jak již všichni příznivci Formule 1 dobře vědí, za necelé dva roky působení pšenka nerozkvetla. Nyní se snaží dostat zpět tam, kde debutoval již v roce 1999, v roce 2000 měl na svém kontě svůj první vítězný závod, v roce 2001 dokonce již tři a o rok později mohl slavit v týmu Newman-Haas Racing první titul šampióna Champ Car World Series.

Cristiano da Matta oslovil nedávno majitelé týmu Newman-Haas Racing Carla Haase a Paula Newmana, ohledně jeho možného angažmá pro sezonu 2005. V té souvislosti tým uvažuje o nasazení do sezony 2005 tří vozů Lola Ford-Cosworth. Nyní je to také otázka sehnání nových sponzorů.

“Pokud bych si jako závodní jezdec mohl vybrat, kde budu závodit v příští sezoně, určitě bych volil Newman-Haas Racing,“ poznamenal da Matta. “Ještě není jisté, zda se to povede. Ale snažíme se o to. Je potřeba doladit nějaké sponzorské smlouvy a také zajistit tři nové vozy namísto jen dvou. Tým se musí ještě snažit. Jsem si ale jistý, že jsou schopni zajistit tři auta na stejné úrovni.“

Foto: Panasonic Toyota Racing
Vytisknout

Diskuze: Vrátí se Da Matta k Newman-Haas Racing?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

bourdais, sébastien

Bourdais si vychutnal titul i večer na banketu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud