Scheckter zpět v top 10, Bell dvanáctý

ar1, 17. července 2004, 02:14 Google+

Počtvrté v letošní sezoně budou oba jezdci týmu Panther Racing startovat za sebou a to v pořadí Scheckter na 10. pozici a Bell na 12. pozici.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Scheckter, Tomas

Scheckter, Tomas | foto: Ron McQueeney/IRL

Sdílejte článek

Scheckter povede útok týmu Panther Racing s kvalifikačním časem 23,5717s. Townsend Bell byl v kvalifikaci o něco pomalejší než jeho zkušenější kolega z týmu, zajel čas 23,6090s. Scheckter tedy odstartuje do sobotního závodu ze zadní pozice páté řady a Bell zase ze šesté řady.

Panther Racing má za poslední 3 sezony na svém kontě 185 kol ve vedení na tomto triovále v Nashville. Zatím však skončily vozy tohoto týmu jen jednou mimo top 10. Nejlepší pozice týmu v Nashville bylo pódiové třetí místo z roku 2002. Loni skončili se 4 koly ve vedení s konečným výsledkem na 10. pozici. Scheckter byl tím lepším jezdcem (10. pozice) a 13. skončil v sezonách 2001 a 2000.

Townsend Bell:

„Jsme opravdu spokojeni s výsledkem kvalifikace. Dosáhli jsme nejrychlejšího času z obou dnů. Malinko jsme se zlepšili s vozem, ale nebylo to hlavní, co jsme očekávali. Motor šlape dobře, vyváženost vozu je skvělá a celý tým se již těší na sobotu. Mám rád tuto trať, je to příjemná kombinace zatáček a rovinek. Těšíme se na dobrý závěr závodního víkendu.“


Tomas Scheckter:

„Jelo se mi dobře. Ztratil jsem trochu rychlosti, ale autore dobré. Nemohu si stěžovat. Opět jsme nejrychlejším motorem Chevy, což je vždy dobré. Tato trať není známá mnoho možnostmi na předjíždění, co my preferujeme, ale dozajista nějakou cestu najdeme.“

Panther Racing
Vytisknout

Diskuze: Scheckter zpět v top 10, Bell dvanáctý

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Rice, Buddy

Rice vybojoval letošní již 4. pole-position

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud