Změny u Dreyer and Reinbold Racing

iM3, 15. prosince 2009, 17:02 Google+

Stáj Dreyer & Reinbold Racing provedla několik personálních změn na vedení. Veterán Larry Curry byl dosazen do pozice výkonného ředitele, sportovním ředitelem byl jmenován Chase Selman.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Curry, Larry

Curry, Larry | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

„Uvnitř týmu jsme udělali pár změn. Myslím, že to přispěje k lepšímu řízení,“ uvedl spolumajitel stáje Dennis Reinbold. „Míříme správným směrem, v roce 2010 chceme být konkurenceschopní. To je náš cíl,“ pokračoval Reinbold.

Curry přišel do týmu v červenci 2008, kdy pracoval na vozech Milky Duno, Buddyho Rice a Townsenda Bella. Předtím působil u týmu Vision Racing, posléze spolupracoval s Marty Rothem.

„Jsem motivován, těším se na nové výzvy,“ hovořil Curry o novém postavení v týmu. „Chápu, že na mých bedrech teď spočívá větší zodpovědnost, ale jsem schopen ji přijmout,“ dokončil Curry, jenž se v motosportu pohybuje přes 30 let.

Chase Selman je s týmem Dreyer & Reinbold Racing osm let. Nyní se bude starat o denní potřeby týmu, koordinovat práci v dílnách a barevné schéma vozů. „Myslím, že příští rok zažijeme nejlepší sezónu.“

Vytisknout

Diskuze: Změny u Dreyer and Reinbold Racing

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Duno, Milka

I Milka Duno chce závodit v NASCAR

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud