Janiš bude v Maďarsku bez týmového kolegy

ar1, 21. srpna 2003, 21:48 Google+

Superfund I.S.R. Charouz, F3000 - preview Hungaroring Jarek Janiš se jako jediný jezdec týmu Superfund I.S.R. Charouz zúčastní...

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

předposledního závodu Mezinárodního šampionátu FIA F3000 na Hungaroringu. Týmový kolega Yannick Schroeder se stal při tréninku fyzické kondice obětí dopravní nehody a jeho zdravotní stav mu neumožní usednout do kokpitu závodního vozu.


Schroeder byl minulou neděli při jízdě na kole sražen automobilem a po pádu na zem utrpěl bolestivé pohmožděniny a momentálně má omezenou hybnost levé ruky. Naštěstí nedošlo k žádným zlomeninám, přesto je vzhledem k současnému zdravotnímu stavu Yannickova účast je v Maďarsku vyloučena.

Igor Salaquarda, šéf týmu: "Je velká škoda, že Yannick nebude moci v Maďarsku nastoupit a všichni mu přejeme, ať je co nejdříve zcela fit. K nehodě bohužel došlo necelý týden před závodem a nebylo proto reálné sehnat náhradního jezdce potřebných kvalit. Proto pojede pouze Jarek."

Jarek Janiš: "Nejprve ze všeho bych chtěl říci, že je mi líto Yannicka. Jezdíme spolu už druhým rokem a jsme dobří kamarádi. Doufám, že v Monze už bude opět s námi. Pokud jde o Maďarsko, nemůžu se dočkat návratu do kokpitu závodního vozu. Měl jsem příležitost si vyzkoušet Hungaroring se starší formulí 3000 od Reynardu a trať se mi líbí. Je tam hodně zatáček, které často na sebe navazují, takže důležitý je dobrý rytmus. V závodu nás také čeká nová výzva v podobě povinné zastávky v boxech, věřím, že ji dobře zvládneme. O Budapešti je známo, že tam v současné době obvykle panuje velmi teplé počasí, ale v průběhu přestávky jsem se hodně věnoval tréninku fyzické kondice, takže v tom nevidím problém."

Přímý přenos závodu a kvalifikace můžete sledovat na Galaxii-Sport v následujících časech:

PÁTEK 22.8.03
16:25 - FORMULE 3000 - kvalifikace - VC Maďarska (Budapešť)
přímý přenos kvalifikace - formule 3000
(Živě)

SOBOTA 23.8.03
15:00 - FORMULE 3000 - kvalifikace VC Maďarska (Budapešť)
záznam kvalifikace - formule 3000
(Záznam)
15:45 - FORMULE 3000 - závod - VC Maďarska (Budapešť)
přímý přenos závodu - formule 3000
(Živě)

www.jarek-janis.cz
Vytisknout

Diskuze: Janiš bude v Maďarsku bez týmového kolegy

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Jarek Janiš testoval F3000 v Mostě - anotační foto

Jarek Janiš testoval F3000 v Mostě

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud