Rice vybojoval letošní již 4. pole-position

ar1, 17. července 2004, 01:52 Google+

Duo týmu Rahal Letterman Racing se postaví v sobotu do první řady na startu závodu Nashville Indy 200 na triovále v Nashville Superspeedway.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rice, Buddy

Rice, Buddy | foto: Ron McQueeney/IRL

Sdílejte článek

Vitor Meira byl jezdcem, který vypadal do poslední chvíle na vítěze MBNA pole-position v Neshville. Již v trénincích dokázal, že tým má na tento závod opravdu dobře našlápnuto. Oba tréninky s přehledem vyhrál a v kvalifikaci čekal na první pozici skoro hodinu, než ho překonal jeho týmový kolega a hvězda letošní sezony Buddy Rice.

Buddy Rice zdolal 1,33 míle dlouhý ovál v Nashville za 23,2568s s průměrnou rychlostí 201,232 mil za hodinu. Připomínáme, že nejlepší průměrná rychlost v tréninku byla dosáhnuta na hodnotě 201,392 mil za hodinu.

I když se ostatních 20 jezdců snažilo pokořit oba jezdce týmu Rahal, nepovedlo se jim to. Další tři pozice získali jezdci týmu Andretti Green Racing v pořadí 3. Herta, 4. Wheldon a 5. Kanaan.

Rice má zatím dvě vítězství v seriálu IRL IndyCar Series a Metra zase dvě druhá místa.

Zajímavostí je, že Mark Taylor, donedávna jezdící za tým Panther Racing (nahrazen Townsend Bellem) usedne v závodu v Nashville do kokpitu vozu Grega Raye.


Vytisknout

Diskuze: Rice vybojoval letošní již 4. pole-position

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

ALMS bude testovat nový kvalifikační formát

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud