Debut Saleenu S7R týmu PK Carsport + FOTO

iM2, 19. února 2008, 23:27 Google+

Nová sezona, nový vůz...ale známé tváře stáje PK Carsport. Piloty belgického týmu jsou i letos Anthony Kumpen a Bert Longin, kteří dnes před roll outem pózovali před jejich novým vozem Saleen S7R. Roll out proběhl na francouzském okruhu Croix en Ternois.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: PK Carsport

Sdílejte článek

„Roll out proběhl velice pozitivně. Zaměřili jsme se hlavně na zkontrolováni všech systému ve voze, který jsme během předešlých týdnů kompletně přestavěli. Důležité také bylo, abychom  si my jezdci získali první pocit z vozu. Neměli jsme žádný problém. Teď už jsme tým, vůz i piloti připraveni na začátek pořádného testování. Příští týden se budeme účastnit testů na jihu Španělska, kde budeme pracovat na pneumatikách Pirelli. Auto vypadá velice dobře. Jízdní styl s tímto vozem je ovšem trošku odlišný od Corvette. Absolutně jiné je rozložení hmotnosti. To hned citelně poznáte. Velice se těším na pilotování tohoto vozu ve FIA GT,“ říká Anthony Kumpen.

Po působivé sezóně se kompletně Belgický tým vrací do nové sezóny s novým vozem i s novými pneumatikami Pirelli. Naposledy byl Saleen pravidelně do GTček nasazován v roce 2006. Tehdy ho provozoval tým Zakspeed. Stáj s ním získala dvě vítězství a až do předposledního závodu byla v boji o titul. Na obou vítězstvích měl podíl český jezdec Jarek Janiš.

Vytisknout

Diskuze: Debut Saleenu S7R týmu PK Carsport + FOTO

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Bartels/Biagi

U Vitaphone se pilně připravují

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud