Audi těsně stíháno Mercedesy

iAdam, 30. srpna 2008, 17:46 Google+

VYJÁDŘENÍ JEZDCŮ; Na osmém letošním zastavení šampionátu DTM získal pole positron jezdec Audi Timo Schneider. Na nejkratším okruhu letošního kalendáře Brands Hatch, který měří pouze 1,929 Km, si odnáší další dvě místa jezdci Mercedesu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Scheider, Timo

Scheider, Timo | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Timo Schneider (Audi Sport Team Abt):
Opět se postavit na pole position je skvělý pocit. Nebylo to jednoduché, protože byly často vyvěšené žluté vlajky a nebylo jednoduché zajet rychlé kolo kvůli hustému provozu na trati. Ve svém rychlém kole jsem udělal jednu chybičku, ale přesto to stačilo na první místo. Na sobotu je to vynikající výsledek.

Paul di Resta (AMG Mercedes):
Se druhou startovní pozicí jsem spokojen. Zejména, když jsme měli v tréninku nějaké problémy. Je pěkné stát na startu domácího podniku tak vepředu. Těším se na podporu britských fanoušků.

Bruno Spengler (Mercedes-Benz Bank AMG Mercedes):
Třetí startovní pozice je dobrá. Zejména, když tato trať nepatří mezi moje oblíbené. Měli jsme ve volném tréninku pár problémů. V kvalifikaci se mi podařilo zajet dobré rychlé kolo a to se počítá. Neděle přinese jistě těsný a napínavý závod.

Dr. Wolfgang Ullrich (ředitel Audi motosport):
Skvělý výkon Tima. Všichni víme, jak těsné jsou rozestupy v DTM, a proto jsem očekával na špici těžkou bitvu. Jsem taky velmi spokojen s výkonem celého týmu. Samozřejmě je mi líto Mattiase Ekströma, který měl v druhé části poruchu na převodovce. Proto také v třetí rozhodující části chyběl. Handicap, který se tu nedal napravit.

Norbert Haug (ředitel Mercedes-Benz motosport):
Jsem s výsledky spokojen. I když to nestačilo na úplný vrchol, máme dvě auta v první trojce a tři v první pětce. Na zítřek je předpovězen silná déšť, tudíž může být závod naprosto odlišný od výsledků dnešní kvalifikace. Jsem pro zítřejší start v dobré pozici. Dobrý výkon podal také Gary Parfety, který to i po svém zaváhání nakonec dotáhl do první osmičky. Těším se na to, jak Lewis Hamilton předvede pro diváky pár ukázkových kol se svým McLarenem-Mercedes.Lewis je zapálený fanoušek DTM, který si zřídka kdy nechá ujít závod.
Vytisknout

Diskuze: Audi těsně stíháno Mercedesy

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Scheider, Timo

Na Pole Scheider, jištěn Mercedesy

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud