Sebastian Saavedra pojede na Indianapolis 500

iM3, 25. února 2010, 07:11 Google+

Bryan Herta se netajil úmyslem nastoupit do slavné pětistovky na Indianapolis. Bývalý pilot CART a IndyCar však za volant neusedne, závodu se zúčastní jako šéf týmu Bryan Herta Autosport, za volant posadí třetího muže loňské sezony IndyLights Sebastiana Saavedru.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Bryan Herta Autosport je v IndyLights mladým týmem, debutoval teprve loni, v závěrečném závodě sezóny na Chicagolandu získal díky Danieli Herringtonovi premiérové vítězství.

V průběhu zimní přestávky tým expandoval, přestěhoval se do větší budovy a vedle další sezóny v IndyLights začal připravovat program na Indianapolis 500.

Do nadcházející sezóny nastoupí u BHA zmíněný Sebastian Saavedra a mladší bratr Justina Wilsona Stefan. „Sebastian a Stefan budou velkým přínosem a pomohou posunout tým o další stupeň výše. Vím, že na sebe budou vzájemně tlačit a motivovat se k lepším výkonům,“ řekl Bryan Herta.

Právě Saavedra dostane díky svým zkušenostem šanci startovat na Indianapolis 500. Devatenáctiletý Kolumbijec bude těžit z bohatých zkušeností Bryana Herty, jenž v CART debutoval v roce 1994. „Indy 500 je pro mě velmi důležitým podnikem,“ uvedl Saavedra. „Je mi ctí, že se stanu teprve třetím Kolumbijcem, který na Indy startoval.“

Vytisknout

Diskuze: Sebastian Saavedra pojede na Indianapolis 500

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Překvapení, chystá se pátý návrh monopostu!

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud