Townsend Bell hrdinou KV Racing

iM3, 25. května 2009, 19:29 Google+

KV RACING TECHNOLOGY - REVIEW; Stáj, která normálně nasazuje pouze Maria Moraese, si přivedla posilu v podobě Townsenda Bella a Paula Tracyho. Zatímco Moraes nedojel ani první kolo, Bell s Tracym odvedl vynikající výkon. Především pak Townsend Bell.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Bell, Townsend

Bell, Townsend | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Townsend Bell, 4.
Neuvěřitelné. Měli jsme sice zpočátku nějaké problémy, ale probojovali jsme se zpět a při restartu předjeli několik soupeřů. Neriskovali jsme, agresivní jsem byl pouze v nutných případech. Mechanici byli úžasní, při každé zastávce jsem získal pozice navíc. Dostat se z 24. pozice na čtvrté místo je fantastické.

Paul Tracy, 9.
Musím poděkovat týmu i sponzorům, že mi umožnili start na Indianapolis. Není to výsledek, který jsem chtěl. Počítal jsem s TOP5. Mechanici mi velmi pomohli, bohužel jsem najel na trosky z Kanannova vozu a musel do boxů. Snad se vrátím zpět, ukázal jsem, že jsem stále konkurenceschopný. Doufám, že dostanu šanci při dvou kanadských závodech.

Mario Moraes, 33. - nedojel
Myslím, že Andretti předvedl zbytečný manévr. Vjel totiž na vnějšek. Navíc mi spotter jeho pozici neoznámil. Rozhodně jsem tímto způsobem nechtěl ukončit působení v Indianapolis. Měli jsme vynikající vůz a já doufal přinejmenším v TOP5.
Vytisknout

Diskuze: Townsend Bell hrdinou KV Racing

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Fisher, Sarah

Sarah Fisher udělala dojem

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud