Davey Hamilton rozšiřuje seznam

iM3, 18. dubna 2009, 17:53 Google+

Veterán série IndyCar Davey Hamilton opět usedne do kokpitu, jeho letošní premiéra se odehraje při závodě Indianapolis 500. Tentokrát bude hájit barvy stáje Dreyer & Reinbold Racing.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Hamilton, Davey

Hamilton, Davey | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Šestačtyřicetiletý Američan byl účastníkem IRL v letech 1996 až 2001, ale poté utrpěl při závodě v Texasu vážná zranění. Incident přežil, ale s aktivní kariérou se musel rozloučit, v posledních letech se soustředí výhradně na Indy 500.

Dva předešlé ročníky startoval za stáj Vision Racing, letos si dopřeje změnu. „Znám Dennise Reinbolda a Robbie Buhla od doby, kdy jsem začal závodit v IndyCar. Jsem rád, že za ně mohu závodit,“ uvedl Davey Hamilton.

„V minulosti jsme se bavili o spolupráci, teď je v týmu i Larry Curry, kterého znám z Vision Racing. Myslím, že můžeme být letos konkurenceschopní,“ dokončil Hamilton.

Stáj Dreyer & Reinbold Racing má v letošní sezóně celkem plno. Na plný úvazek je angažován Mike Conway, po každém závodě dochází k dohodě s Darrenem Manningem, Richard Petty nasadí vlastní vůz ve spolupráci s D&R a spekuluje se i o možném návratu Milky Duno.
Vytisknout

Diskuze: Davey Hamilton rozšiřuje seznam

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Power, Will

Power je v Long Beach nejrychlejší

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud