Sennu ulovil Arden

Daniel Šupa, 13. ledna 2007, 11:38 Google+

Informace za zákulisí známých týmů Arden a ART nehovoří o jednáních se synovcem legendárního a tragicky zesnulého Ayrtona Senny, skutečností je ale fakt, že Bruno Senna bude nakonec hájit barvy týmu Arden International.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Senna, Bruno

Senna, Bruno | foto: www.gp2series.com

Sdílejte článek

Senna testoval před zimou s oběma stájemi, nakonec se však dohodl s konkurencí obhájců dvou titulů a ART potvrdil di Grassiho a Ammermullera. Vedle Senny bude pilotovat vozy Ardenu Adrian Zaugg.

„Máme mladou a vzrušující dvojici pilotů, kteří při testech prokázali výjimečnou rychlost a místo v týmu si zajistili i dobrou zpětnou vazbou a konkurenceschopnými výsledky při testech. Po zklamání v roce 2006 bude celý tým pracovat velice tvrdě na dosažení lepších výsledků,“ uvedl výkonný ředitel Christian Horner.

Bruno Senna postoupil do GP2 z britského šampionátu F3 a působí narozdíl od evropských jezdců výrazně skromněji. Jeho postup má jediný cíl, a to Formuli 1, ale chce do ní postoupit krok za krokem a s bohatými zkušenostmi.

„Věřím tomu, že naše partnerství poroste po celou dobu trvání. V roce 2007 bych chtěl získat několik dobrých výsledků a v roce 2008 bojovat o titul,“ uvedl 23letý Brazilec, který hladoví nejen po závodění, ale i po technických informacích o voze a souvisejících oblastech.


Foto: www.gp2series.com

Vytisknout

Diskuze: Sennu ulovil Arden

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Hunter-Reay, Ryan

Na Novom Zélande sa predstaví Hunter-Reay

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud