Scott Dixon zatím nejrychlejší

iM3, 9. září 2006, 17:43 Google+

Chicagoland - 1. trénink: Dixon, jeden ze čtyř kandidátů na titul šampióna pro rok 2006, vyhrál úvodní trénink závěrečného podniku sezóny na oválu Chicagoland.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Dixon, Scott

Dixon, Scott | foto: Target Chip Ganassi Racing

Sdílejte článek

Druhý nejrychlejší čas zajel týmový kolega Dan Wheldon, tým Chipa Ganassiho tak obsadil první dvě příčky. Na dalších dvou místech skončily červenobílé Penskeho vozy v pořadí Helio Castroneves a Sam Hornish. Všichni čtyři bojovníci o titul na prvních místech, záruka vyrovnaného závodu.

Nejlepší ze zbytku světa byl Scott Sharp, který po problémech na Infineon Raceway chytil druhý dech a již před závodem prohlašoval návrat mezi špičku. Tým Super Aguri Fernandez Racing udělal o přestávce mezi závody pořádný kus práce, protože i Sharpův týmový kolega Matsuura patřil k nejrychlejším a zajel šestý čas.

Naopak vítězný tým ze Sonomy, Andretti Green hledá správné nastavení a v prvním tréninku se jen trápil. Nejrychlejší z čtyřčlenného týmu byl překvapivě AJ Foyt IV., který nahradil zraněného Daria Franchittiho. Až sedmnáctý skončil Marco Andretti a výsledkovou tabulku uzavírá navrátivší Sarah Fischer.

Foto: Target Chip Ganasi Racing

Vytisknout

Diskuze: Scott Dixon zatím nejrychlejší

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Piquet jr., Nelson

Piquet ml. bližšie k Hamiltonovi

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud