Druhý trénink pro Fässlera s Risattim

iM2, 22. listopadu 2008, 22:19 Google+

2. VOLNÝ TRÉNINK; Druhý trénink na novém okruhu v Argentině se nesl ve zcela jiném duchu než ten první. Na okruhu museli dokonce zavlát červené vlajky! Mnoho kol, které jezdci zajeli, se nepočítalo pro zkracování šikan.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Deletraz/Fässler

Deletraz/Fässler | foto: www.auto-news.cz | Karel Bařina

Sdílejte článek

Druhý trénink vyšel skvěle místním borcům Lopezovi s Tuerem ve voze Ferrari 550 Maranello se startovním číslem 37, když dosáhly s obstarožním vozem až na druhý nejrychlejší čas. Posádka zaznamenala časem 2:15.284s nejlepší umístění své stáje v letošním ročníku FIA GT!

Nejlepšího času dosáhl Marcel Fässler s Ricardem Risattim ve voze Corvette týmu Phoenix Carsport. Třetí příčku obsadila druhá posádka týmu Vitaphone. Americký speciál Corvette týmu SRT se startovním číslem 3 zvládli mechanici během pauzy mezi tréninky opravit a posádka dosáhla skvělého čtvrtého času. Na pátém místě se umísti jediný Aston Martin se startovním číslem 10 startující v Argentině, který patří týmu Gigawave.

Saleen se startovním číslem 10 sice vyhrál první trénink, ale ve druhém už to moc slavné nebylo. Posádka sice chvíli vedla, jenže jejich čas byl anulován za zkrácení šikany. Konečné sedmé místo je tudíž trošku zklamáním. Tým Larbre ovšem trénink nedokončil, protože se  jezdci během 80ti minutového tréninku opřeli o zeď v zatáčce 6 tak ostře, že došlo k poškození vozu. Pohromu Saleenů v druhém tréninku dokonal ten se startovním číslem 4 patřící PK Carsportu, který zůstal stát na trati po té, co ztratil kolo.

Výsledky naleznete zde.
Vytisknout

Diskuze: Druhý trénink pro Fässlera s Risattim

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Dovizioso a Vemar k vyšší bezpečnosti

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud