Kolles i nadále s dvouletými vozy

iM2, 28. února 2009, 19:52 Google+

Colin Kolles bude i nadále provozovat tým s dva roky starými vozy Audi. Jedním z jezdců s Audi A4 DTM specifikace 2007 by měl být Christian Bakkerud.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Albers, Christijan

Albers, Christijan | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Privátní tým Colina Kollese zůstává i pro příští rok zachován. Ohlásil to šéf týmu na oficiálních stránkách série. Stejně jako doposud bude tým nasazovat dvě privátní Audi A4 DTM. Jeden ze dvou pilotů je již také jasný: Christian Bakkerud. Již v roce 2008 jel Dán v týmu Kollese v jiné sérii. Kdo však bude jeho kolegou nebo kolegyní? To zůstává nejasné.

Včetně dvou vozů týmu Colina Kollese tak bude čítat pole vozů Audi 11 speciálů. Automobilka z Ingolstadtu bude dodávat vozy devíti továrním jezdcům do třech týmů, a pak samozřejmě další dva vozy do týmu Colina Kollese. K tomu se přidá dalších 9 vozů od Mercedesu. Startovní pole tak bude čítat zase rovných 20 vozů.

Až doposud bylo nejasné, zda-li bude tým Futurecom TME startovat i v DTM. Zvláště poté, co se týmový šéf Kolles rozhodl, že nasadí speciály Audi R10 TDI do evropské série Le-Mans a společně s Wernerem Heinzem nasadí tým Kolles & Heinz Union ve Formuli 3 Euroserii. Teď je tedy jisté, že tým nastoupí do čtvrté sezony v DTM.
Vytisknout

Diskuze: Kolles i nadále s dvouletými vozy

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Haug, Norbert

Haugovo eso v rukávu: Senna

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud