Jetalliance nepojede do Argentiny!

iM2, 16. listopadu 2008, 23:09 Google+

Letos již v sezóně vyhráli třikrát, ale na závěrečný závod sezóny se nechystají, ano řeč je o rakouské stáji Jetalliance. Důvodem odřeknutí startu v Argentině je současná ekonomická situace.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Wendlinger, Karl

Wendlinger, Karl | foto: www.auto-news.cz

Sdílejte článek

Jetalliance vypadl z boje o titul v minulém závodu ve Francii, ale zároveň již nemůže být sesazen z třetí příčky celkového pořadí. Možná ztráta motivace, možná opravdu chuť a nutnost ušetřit dovedly tým k rozhodnutí, že se nezúčastní posledního závodu letošního ročníků FIA GT v San Luis. Lukas Lichtner-Hoyer připustil, že tým nebude cestovat přes celý svět, aniž by z toho měl nějaký zisk.

„Vloni jsem se hlasitě vyjadřoval proti zámořským závodům v této sérii kvůli finanční situaci,“ přiznává Rakušan, který letos závodí s Alex Mullerem a je vlastníkem Jetalliance. „Naše šance na titul jsou již pryč. My jsme bussinesmeni, což nás nutí společně s propadem trhu jednat efektivněji a více šetřit. Z toho důvodu toto nepopulární rozhodnutí.“

I přes naše rozhodnutí jsme si letos zažili hodně dobrých okamžiků. Ryan Sharp a Karl Wendlinger vybojovali tři vítězství s jejich Astonem Martin DBR9.
Vytisknout

Diskuze: Jetalliance nepojede do Argentiny!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

DTM 2009: Předprodej vstupenek začal

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud