Tým Larbre v Brně neuvidíme!

iM2, 9. září 2008, 22:00 Google+

Vincent Vosse a Greg Franchi budou opět v Brně jen jako diváci. Jejich Saleen S7R totiž ještě není připraven k opětovnému závodnímu nasazení.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Franchi/Vosse

Franchi/Vosse | foto: DPPI / FIA GT

Sdílejte článek

Tým Larbre Competition ještě pořád nestrávil letošní Spa-Francorchamps, když z jejich vozu zbyl pouze šrot. Stalo se tak hned při ranním warm-upu. Od té doby se tým neobjevil na startu žádného závodu a nestane se tak ani v Brně.

Návrat na závodní okruhy byl přitom na brněnský závod původně plánován, jenže opravné práce probíhají pomaleji, než se původně čekalo a tým by si přál. „Už jsme dostali nové šasi i většinu potřebných dílů, ale zbytek dílů dorazí na týmovou základnu až během září,“ smutní šéf týmu Jack Leconte.

„Některé díly musíme kompletně nově postavit, jako například výfuk. Také například motor jsme museli kompletně nově postavit. Původně jsme přitom mysleli, že to nebude až tak zlé,“ přiznává Jack.

To je přirozeně velice špatná zpráva pro jezdce týmu, kterými jsou Vincent Vosse a Greg Franchi, kteří budou v Brně opět jen jako diváci. „Jsem zklamaný, protože Brno je moje velmi oblíbená trať. 30. září bychom měli vůz ve Val de Vienne poprvé vyzkoušet a pak ho nasadit do závodu v Nogaru,“ uzavírá Vosse.
Vytisknout

Diskuze: Tým Larbre v Brně neuvidíme!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

CR Scuderia v Brně opět s Dirkem Müllerem

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud