Enge chce prolomit smolnou sérii

ar1, 27. května 2004, 11:13 Google+

Tomáš Enge odjíždí ke čtvrtému závodu Mezinárodního šampionátu FIA F3000 na Nürburgringu s přáním ukončit smolnou sérii kolizí bez vlastního zavinění a rozšířit letošní bodovou sbírku.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: Ma-Con Engineering

Sdílejte článek

Český jezdec týmu ma-con Dark Dog Charouz okruh Nürburgring dobře zná, v roce 2001 na něm vyhrál jeden ze závodů šampionátu FIA F3000. Minulý závod v Monaku skončil pro Engeho zklamáním, po nezaviněné kolizi hned v prvním kole musel do boxů a tím pro něj skončily naděje na dobré umístění. Nejrychlejší kolo závodu bylo jen slabou útěchou. Tým pak čekal hektický přesun na Nürburgring, protože tentokrát není mezi závody volný víkend.

Tomáš Enge: „V posledních závodech jsme neměli moc štěstí, už je na čase, aby se to změnilo. Pozitivem je, že vůz fungoval v Monaku dobře a uděláme vše pro to, abychom totéž mohli říci i po Nürburgringu. Osobně se mi více líbila původní verze okruhu, kde po cílové rovince byly rychlé zatáčky, od roku 2002 je úvodní sekce pomalá. Nicméně tato změna zlepšila možnosti pro předjíždění. Na Nürburgring mám příjemné vzpomínky, v roce 2001 jsem tam vyhrál, takže okruh mi vyhovuje. Jako všude bude důležitá kvalifikace a zastávky v boxech, kde se zlepšujeme.“

BPA sport marketing, a.s.
www.tomas-enge.cz
Vytisknout

Diskuze: Enge chce prolomit smolnou sérii

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Kevin McGarrity se vrací - anotační foto

Kevin McGarrity se vrací

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud