Ostatní komentáře

iM3, 6. dubna 2009, 22:27 Google+

PENSKE RACING; CHIP GANASSI RACING; KV RACING TECHNOLOGY

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Ryan Briscoe, 1.
V závěru se hromadily žluté fáze a já bych schopen podjet Justina Wilsona. Tým Penske mi dodal perfektní vůz. Roger Penske řídil mou strategii a všechno vycházelo. Náš první závod sezóny jsme proměnili ve vítězství, je to skvělý pocit. Podmínky byly obtížné, obzvlášť restarty. Pneumatiky se rychle ochlazovaly, čímž ztrácely přilnavost. Rozhodně nebylo lehké udržet vůz mimo betonovou zeď. Za mnou se odehrávaly velké bitvy, ale já byl schopen všechny udržet za sebou.

Dario Franchitti, 4.
Vůz byl hodně rychlý, zejména v závěru. Pár jezdců mělo štěstí a porazilo nás na pitlane. Ale celkově jsme byli o trochu lepší. Nevedlo se nám akorát při volbě pneumatik. Šlo to vidět při startu, kdy jsem bojoval s Justinem, ale on se mi každým kolem vzdaloval. Poslední stint pro nás byl dobrý, protože jsem měl šanci pneumatiky trochu ochladit. Na nich musíme ještě trochu zapracovat, ale jinak to byl dobrý start do sezóny.

Mario Moraes, 21. nedojel
Je to opravdu špatné. Tým pracoval na první závod velmi tvrdě a měli jsme naplánovanou dobrou strategii. Upřimně si myslím, že bychom mohli dojet v první desítce.
Vytisknout

Diskuze: Ostatní komentáře

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Conway, Mike

Manning do starého železa nepatří

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud