Strycek: Pro Opel to byla černá neděle

Daniel Šupa, 4. října 2004, 22:53 Google+

SuperPole se jezdcům Opelu nevydařilo, ale závod byl doslova zklamáním.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Strycek, Dumbreck

Strycek, Dumbreck | foto: Peter Dumbreck

Sdílejte článek

Letošní poslední vystoupení Opelu před rekordním publikem, čítajícím 133 000 diváků, skončilo neúspěchem. Ani jeden jediný bod si žádný z týmů na své konto nepřipsal.

Dumbreck musel do boxů kvůli poškozeným dveřím vozu Vectra hned v úvodu závodu. Fässler kolidoval s Albersem a šel do smyku. Dumbreck s Fässlerem se nakonec srazili poté, co postihl německého jezdce defekt a neovladatelný vůz narazil do Skotova Opelu.

Reuter skončil pro závadu na levém předním kole a Aiello odstoupil pro poruchu převodovky. Bleekemolen byl sestřelen neovladatelným Janišovým Mercedesem.

Scheider byl v závěru překonán přes velkou obranu Abtem a přišel o poslední bodovanou pozici. Frentzen dojel po hodinách dvanáctý.

„Tohle byla pro nás skutečně černá neděle,“ prohlásil šéf Opelu Strycek. „Jakmile zajel Peter Dumbreck v zahřívacím kole do boxů, vyvíjel se pro nás závod špatně. Mít jen dva vozy v cíli a na nebodovaných místech jistě není tím, co bych si v posledním závodě sezony přál. Jsem samozřejmě zklamán.“

Timo Scheider doplnil slova svého šéfa: „Jsem stejně zklamaný jako on. Vůz nebyl po celý víkend v nejlepší formě, ale měl jsem pěkný souboj s Abtem, který se určitě divákům líbil. Věřil jsem však v lepší výsledek.“


Foto: Peter Dumbreck

Vytisknout

Diskuze: Strycek: Pro Opel to byla černá neděle

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Pirro, Emanuele

Emanuela Pirra zradilo zavěšení

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud