E. J. Viso pravděpodobně zakotví u KV Racing

iM3, 17. února 2010, 17:10 Google+

Venezuelský pilot absolvoval testy na okruhu Sebring International Raceway. V barvách stáje KV Racing se představil během privátních testů, kde absolvoval 103 kol.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Viso, Ernesto

Viso, Ernesto | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

„E. J. je výborným pilotem,“ uvedl generální manažer stáje Mark Johnson. „V posledních týdnech jsme s nim probírali možnost angažmá pro rok 2010. Testování v Sebringu bylo dalším logickým krokem v procesu.“

Johnson později uvedl, že Viso nastoupí i na oficiálních testech na okruhu Barber Motorsport Park, které se konají příští týden.

E. J. Viso závodil poslední dva roky v týmu HVM Racing. Premiérová sezóna v IndyCar se mu povedla, pětkrát dojel v TOP10 a v promáčením St. Petersburgu získal čtvrté místo. Loňská sezóna však byla katastrofální, úvodních sedm závodů nedojel kvůli technickým problémům a jezdeckých chybám.

Do roku 2010 vzhlíží s nadějemi, v novém prostředí chce navázat na rychlost ze St. Petersburgu a formu stáje v poslední fázi sezóny 2009, kdy Mario Moraes pravidelně okupoval příčky v TOP5. „KV Racing je velmi profesionální tým, dobře se mi sním spolupracuje a těším se na sezení s Jimmy Vasserem a Markem Johnsonem, kde budeme projednávat společnou budoucnost,“ uvedl 24letý Viso.

Visovým kolegou by měl být právě Moraes, pokud ovšem sežene peníze. Možná právě proto KV Racing angažovalo Visa jako zadní vrátka v případě, že Moraes nesežene dostatečně velký obnos na provoz monopostu. Ve vybraných závodech bychom měli vidět i Paula Tracy, mělo by se jednat o závody přenášené celostátní televizí ABC a samozřejmě dva domácí závody v Kanadě.
Vytisknout

Diskuze: E. J. Viso pravděpodobně zakotví u KV Racing

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Světová premiéra nové motorky Lukáše Peška

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud