Mercedesu došla trpělivost - u HWA končí šéf

iM2, 8. května 2014, 21:44 Google+

Šéf HWA, továrního týmu Mercedesu, Gerhard Ungar, s okamžitou platností končí ve své funkci. Důvod je zřejmý: přímo tragický start do sezony 2014. Na Hockenheimu byl nejlepší Mercedes v rukou Pascala Wehrleina až na 11. místě.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: www.auto-news.cz

Sdílejte článek

HWA GmbH v tiskové zprávě potvrzuje, že Gerhard Ungar již dále nebude pro tým pracovat. V zprávě mu Mercedes také děkuje za práci, kterou pro něj během 26 let odvedl. Ungar byl technickým ředitelem HWA od roku 2000 a od sezony 2006 povýšil do managementu.

Jeho okamžitý odchod se spojuje s velmi nepovedeným vystoupením stříbrné hvězdy na Hockenheimringu. Po kvalifikaci se všech 7 aut Mercedesu seřadilo mezi 10 nejpomalejšími (dva vozy nasazuje soukromý tým Mücke). V závodu si nejlépe vedl Wehrlein, nicméně 19 letý mladík dojel až 11. To znamená, že Mercedes je po prvním závodu bez bodů.


11. místo Wehrleina z prvního závodu je nejlepší umístění Mercedesu

HWA GmbH potvrdilo, že dočasně převezme vedoucí roli v týmu finanční ředitel skupiny, Ulrich Fritz. Ten se k týmu připojil před šesti měsící a přišel od Mercedesu AMG. Jeho role je však dočasná, než bude vybrán nový ředitel HWA.
Vytisknout

Diskuze: Mercedesu došla trpělivost - u HWA končí šéf

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Green, Jamie

Green viní Farfuse z nehody: Změnil stopu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud