Green viní Farfuse z nehody: Změnil stopu

iM2, 5. května 2014, 19:41 Google+

Jamie Green z Audi viní Augusta Farfuse z týmu BMW za to, že musel již po pouhém kole odstoupit z úvodního závodu na Hockenheimu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Green, Jamie

Green, Jamie | foto: dtm.de - HOCH ZWEI

Sdílejte článek

Jamie Green zahájil o víkendu druhou sezonu u Audi. Brit se kvalifikoval na nelichotivém 18. místě poté, co byl v kvalifikaci mimo trať. Během závodu stihl bývalý jezdec Mercedesu postoupit z 18. na 15. místo, ale poničení vozu po kolizi s Augusto Farfusem v průběhu prvního kola ho donutilo odstoupit hned zkraje závodu.

"Podařilo se mi postoupit polem vzhůru, vlastně docela dost. Do Mercedes Areny jsem najížděl za Augusto Farfusem. On byl na vnějšku, já šel na vnitřek. Ale pak, na poslední chvíli, přejel na vnitřek a narazil do mě. Myslím, že měnit stopu v brzdné zoně není fair. Já jsem to odnesl poškozením vozu," hořekuje člen týmu Rosberg.

Green ale připouští, že cítil, že celý víkend neprobíhal úplně perfektně: "Abych byl upřímný, tento víkend neprobíhal moc hladce. Pozitivní je, že je Audi zpět, ale během volného tréninku se nám nepovedlo nalézt správné nastavení. V kvalifikaci jsem byl rychlý, ale měli jsme nějaké problémy a také jsem vyjel mimo trať. Startovat ze zadních pozic je vždy těžké, zvláště když lidé mění stopu v brzdných zonách."


Green jede letos v nových barvách
Vytisknout

Diskuze: Green viní Farfuse z nehody: Změnil stopu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Wittmann, Marco

Wittmann nadšen ze svého premiérového triumfu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud