Ekström k BMW? Spekulace sílí

iM2, 13. listopadu 2012, 11:48 Google+

Mattias Ekström a jeho možný odchod od Audi a přestup k BMW: Švéd má i po nepovedené sezoně 2012 důvod k úsměvům.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Ekström, Mattias

Ekström, Mattias | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Už více než dva týdny se spekuluje o přestupu Mattiase Ekströma k BMW. Přitom odchod Švéda od Audi by si ještě v dobách, kdy v DTM působily jen dvě značky - Mercedes a Audi nedokázal téměř nikdo představit. Jenže s příchodem BMW se situace mění, trh roste. Pro sezonu 2012 získali mnichovští Bruna Spenglera a Martina Tomczyka, teď se spekuluje o Mattiasi Ekströmovi.

Spekulace o přestupu "velkých jmen" zahájil Timo Scheider a jeho uvažovaný přestup k Mercedesu. Němec jej však kategoricky odmítl. Momentálně se pozornost upírá na Mattiase Ekströma a Jamieho Greena. Švéd, který stejně jako Scheider získal pro Audi dva tituly mistra DTM, momentálně jedná s BMW. To odmítli zástupci BMW jak potvrdit, tak vyvrátit. Ekström by chtěl s BMW opět sbírat úspěchy.

Tři třetí místa v uplynulé sezoně, to není zrovna výsledek, který by si Mattias představoval. "Už jsou ale věci, které mi dávají důvod se umívat," komentoval svou situaci jezdec. "Zatím ještě o důvodu mluvit nemohu, ale mám dobrý důvod být optimistou." Současný jezdec Audi se ale bude muset vykoupit ze stále platného kontratku s Audi (smlouva vyprší na konci sezony 2013).

Vytisknout

Diskuze: Ekström k BMW? Spekulace sílí

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Green, Jamie

Posílí Jamie Green tým Audi?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud