Alex Tagliani dělá divy

iM3, 9. září 2008, 17:58 Google+

CONQUEST RACING - REVIEW; Návrat velkého Kanaďana slabé stáji Conquest Racing opravdu pomohl. Už v Detroitu si vedl dobře, ale neměl šanci jízdu proměnit v dobrý výsledek. Ovšem v Chicagolandu si počínal obezřetně a monopost dovezl na dvanáctém místě.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Bernoldi, Enrique

Bernoldi, Enrique | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Alex Tagliani, 12.
Je to náš nejlepší výsledek na oválu v celé sezóně, takže spokojení jsme. Vůz nebyl v provozu tak dobrý, jak bychom chtěli. Byl trochu nedotáčivý, po celý závod jsme na něj pracovali a zlepšovali ho. Při posledním restartu už byl mnohem lepší a my byli schopni držet se předních jezdců. Škoda, že to přišlo až tak pozdě. Ale pořád jsem ne celý tým hrdý. Měli jsme dva závody ve dvou týdnech, jeden klasický, druhý na ovále. Myslím, že v Detroitu jsme mohli dojet v první pětce, alespoň toto dvanácté místo dokazuje nadějný pokrok.

Jamie Camara, 18.
Byl to dlouhý a náročný závod. Chtěl jsem v posledním bodovaném závodě opravdu řádný výsledek. Vůz byl na začátku závodu dobrý. Prvních pětadvacet kol jsem jel stejně rychle jako vedoucí skupinka, ale potom jsem přišel o dobré vyvážení vozu, což bylo celkem divné, protože nic se nepřihodilo. Auto prostě vyjelo mimo dráhu. Udělali jsme pár úprav, ale ztráta byla velká.
Vytisknout

Diskuze: Alex Tagliani dělá divy

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Manning, Darren

Velmi uspokojivý závěr sezóny

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud