Mattias Ekström je nespokojený

iM2, 30. dubna 2012, 22:14 Google+

Mattias Ekström získal při úvodním podniku DTM sezony 2012 postavení v čele startovního roštu a v závodu pak třetí místo. I přesto je Švéd po úvodním závodu frustrovaný.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Ekström, Mattias

Ekström, Mattias | foto: dtm.de

Sdílejte článek

"Je to frustrující, když nemáte takovou rychlost, která dopomohla Mercedesům k vítězství," prohlásil jezdec. Modrou Audi A5 DTM si zkraje závodu "podali" jak Jamie Green tak Gary Paffett. Green předjel bývalého mistra DTM poté, co udělal chybu, ale Paffett ho prostě vybrzdil v zatáčce a poté mu odjel.

"Cítil jsem se, jako by Gary brzdil asi tak o 100 metrů později než já. Po tom předjetí jsem jel celou dobu maximálně na hraně," smutní Mattias Ekström. I přesto, že jel Mattias na plno až do konce závodu, tak v cíli ztrácel na Mercedesy C-Klasse Coupé celých 20 vteřin.

"Třetí místo není až tak špatným výsledkem, šampionát je ještě dlouhý. Očekávám velmi vyrovnané souboje zvláště s Garym a Jamiem. Teď se musíme ponořit do dat získaných v závodu a v týmových kamionech je analyzovat, abychom zjistili, proč jsme tak zráceli," zakončil jezdec.

Vytisknout

Diskuze: Mattias Ekström je nespokojený

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Basseng: Našim cílem je pravidelný získ bodů

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud