Mercedes je připraven

iM2, 10. října 2007, 15:33 Google+

Co řekli tovární jezdci Mercedesu před posledním závodem na Hockenheimu? Pokusí se sebrat titul Ekströmovi a Tomczykovi.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Spengler, Bruno

Spengler, Bruno | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Bernd Schneider
Kulisa na Hockenheimu bude velkolepá. Doufám také, že přijde hodně fanoušků Mercedesu a pomohou nám. Miluji tuto trať. Těším se na letošní poslední boj.

Bruno Spengler
Šampionát je před posledním závodem otevřený. Věřím v napínavou a férovou bitvu s rivaly od Audi a věřím, že nakonec budu mít o bod více něž oni.

Jamie Green
Jel jsem zde pětkrát a dvakrát jsem stál na nejlepší startovní pozici a třikrát jsem zajel nejrychlejší kolo závodu. To jsou dobré předpoklady a ještě moje vítězství z Barcelony, pokusím se znovu o nejlepší výsledek.

Mika Häkkinen
Se dvěma vítězstvími a dvěma pole position je tato už třetí sezona zatím moje nejlepší. Přes to všechno bych samozřejmě chtěl i Hockenheimu ukázat jak je náš tým letos dobře připravený. Pokutu 20 000 Euro a posun o 10 míst na startu za kolizi s Martinem v Barceloně považuji za nepřiměřenou. Ale dívám se do budoucnosti. V mojí kariéře v F1 (162 závodů) a DTM (29 závodů) jsem jezdil vždy slušně a férově. Nehodlám na tom nic měnit

Vytisknout

Diskuze: Mercedes je připraven

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Lapierre, Nicolas

Francúzsko povolalo pre Brno šampióna

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud