Green: Roční vůz není slepou uličkou

iM2, 22. dubna 2009, 14:02 Google+

Jamie Green je samozřejmě trošku zklamán tím, že na něj letos nezbylo aktuální auto, ale i tak neztrácí motivaci, jen přehodnotil cíle.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Green, Jamie

Green, Jamie | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Gary Paffett letos dostane aktuální vůz, je to ovšem na účet jeho kolegy Jamieho Greena, ten bude muset letošní ročník absolvovat s Mercedesem C-Klasse loňské specifikace. „Samozřejmě jsem trošku zklamaný, nejhorší to však bylo, když jsem se o tom dozvěděl,“ říká Green.


Jamie Green na Norisringu 2005. Až doposud nikdy nejezdil s rok starým vozem.

„Když se na to člověk však podívá z druhé strany, tak to pochopí. Myslím, že to bylo politické rozhodnutí. To, že nemluvím německy, u toho nesehrálo žádnou roli. V loňském roce jsem měl dobrou sezonu. Dost jsem bodoval a jezdil jsem konstantně. Do závodu v Barceloně jsem měl stejně bodů jako Paul Di Resta. V Barceloně a Le Mans se to však obrátilo v můj neprospěch, neměl jsem štěstí,“ říká Brit.

Jamie však nevěší hlavu, místo boje o titul má teď jiný cíl. „Sedět v rok starém voze pro mě není slepou uličkou. Chci ukázat, že jsem stále rychlý a mám motivaci. Jsem motivovaný stejně jako předtím. Letos je mým cílem být nejlepší mezi rok starými vozy.“
Vytisknout

Diskuze: Green: Roční vůz není slepou uličkou

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Dixon, Scott

Ostatní komentáře

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud