Deštivý král Green vyhořel v posledním kole

iM2, 19. května 2014, 00:42 Google+

Za deště jasně kraloval, v posledním kole ale skončil v kačírku vedle trati. Jamie Green mohl na Oscherslebenu vyjet pro Audi vítězství, ale podmínky ho zastavily, v posledním kole pak při stíhací jízdě o body nezvládl RS5 DTM a skončil ve štěrku.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Green, Jamie

Green, Jamie | foto: dtm.de - HOCH ZWEI

Sdílejte článek

Jamie Green létal po trati na Oscherslebenu. Zdá se, že mu déšť přesně sedl. Brit dokázal v určitých fázích závodu zajíždět v dešti dokonce až o 3 vteřiny na kolo rychleji, než zbytek pole! Jenže pak vyjel poslední safety-car (díky výletu Pascala Wehrleina do štěrku v první zatáčce) a celý náskok jezdce Audi byl pryč, navíc přišla zastávka, která jej srazila na konec TOP10.

Green si jel alespoň pro pár bodů, jenže v posledním kole ještě bojoval s Tomczykem a Paffettem o umístění a na osychající trati nezvládl svůj vůz na měkkých slickách. 'Muž deště' tedy odjíždí z Oscherslebenu s tím, že předváděl parádní výkon, avšak ten nebyl oceněn body: "Hodně mě štve, že jsem nedojel do cíle.


Greenovi to v dešti vždy šlo

Dnes jsem jel dobře. Na to si budu pamatovat. Dokázal jsem, že na to mám, i když tomu výsledek neodpovídá. Na všechno je ale třeba se podívat relativně, mám před sebou ještě celý život a tohle byl jen jeden závod. V Maďarsku přichází nová šance. Myslím, že jsem zde jel docela dobře. Auto bylo opravdu dobré."
 
Vytisknout

Diskuze: Deštivý král Green vyhořel v posledním kole

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Vietoris, Christian

Mercedes: Vítězství nic neřeší, jsme pomalí

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud