Ekström: Byla to skvělá práce!

iM2, 1. září 2008, 13:53 Google+

VYJÁDŘENÍ TOVÁRNÍCH JEZDCŮ AUDI; Přinášíme vám zhodnocení včerejšího závodu z pohledu továrních jezdců čtyř kruhů. Jen připomínáme, že jeden z nich, Timo Scheider, včera opanoval závod.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Ekström, Mattias

Ekström, Mattias | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Timo Scheider (GW:plus/Top Service Audi A4 DTM #10):
Pole-position, nejrychlejší kolo a k tomu ještě vítězství, jednoduše skvělý den. Teď můžeme začít oslavovat a pořádně se připravit na zbytek sezóny. Závodu v Brands Hatch jsem se trošku obával, protože se mi zde v předchozích letech moc nedařilo. Hodně jsem se na letošek připravoval. To byl důvod mého úspěchu.

Mattias Ekström (Red Bull Audi A4 DTM #1):
Na Brands Hatch jsem přijel s tím, že se pokusím závod vyhrát. Ale po mých problémech v kavalifikaci, jsem musel svoje cíle trošku přehodnotit. Ze sedmého místa na startu se dostat na pódium, to je opravdu dobrá práce. Moje A4ka byla v závodě silná a tak jsem mohl atakovat jezdce před sebou. S výsledkem jsem tudíž spokojen.

Martin Tomczyk (Red Bull Audi A4 DTM #2):
V posledních letech jsem zde měl dobré strategie. Ta letos nejlepší strategie patřila Mattiasi, což je z pohledu šampionátu dobře. Po mé zastávce jsem dlouho trčel za jedním z Mercedesů. Byla to nešťastná situace, ale celkově nejsem nespokojený, přestože jsem si přál lepší výsledek.

Tom Kristensen (Audi A4 DTM #9):
Minulý závod jsem startoval z pole, tentokrát až ze dvanácté pozice. Start se mi povedl, rychle jsem se dostal před „Rockyho“ (Mike Rockenfeller pozn. redaktora) a Bernda Schneidera, což bylo dobře. Potom jsem dostal ránu zezadu, takže jsem vyjel do trávy. To mě stálo tři pozice. Takže jsem se musel opět pokusit o předjíždění. Přímo na trati jsem předjel tři vozy. Musím také poděkovat mechanikům, kteří v boxech odvedli skvělou a rychlou práci.
Vytisknout

Diskuze: Ekström: Byla to skvělá práce!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Wilson, Justin

Další kontroverzní situace, Wilson vítězem

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud