I soukromé týmy chtějí uspět v Británii

iM2, 25. srpna 2008, 09:40 Google+

Je konec letní pauzy, poslední srpnový víkend se uskuteční anglický závod na trati Brands Hatch. Sezóna se tak pomalu posunuje do své konečné fáze.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rockenfeller, Mike

Rockenfeller, Mike | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Alexandre Prémat:
Hodně se těším, až zase pojedeme na Brands Hatch. Tam jsem vloni vybojoval moje první body v DTM. Miluji tu trať a nadšení fandů. Věřím v to, že zde budeme moci znovu bojovat o body.

Oliver Jarvis:
Je to fantastické zase jet ve Velké Británii. Naposledy jsem zde jel vloni. Brands Hatch je hodně zvláštní trať s velkou historií. Chci před fanoušky a rodinou dosáhnout dobrého výsledku.

Mike Rockenfeller:
Mě osobně připadne trať v Brands Hatch moc krátká na to, aby se zde jezdci mohli pořádně předvést. Přesto mi připadne tato trať jako zajímavá pro diváky. Doufám, že bude v Británii pršet. Na Nürburgringu se totiž ukázalo, že v dešti jsme se starými vozy mnohem silnější.

Markus Winkelhock:
Na Brands Hatch se už moc těším. Minulý rok jsem zde jel místo Toma Kristensena. Hodně jsem se na této trati pobavil.

Katherine Legge:
Moc se těším na to, že pojedu před domácím publikem. Na Brands Hatch se chci opět o kousek zlepšit. Doufám, že zde budeme s dva roky starým vozem konkurenceschopní.

Christijan Albers:
Naposledy jsem byl na Brands Hatch v roce 1996. To už je dvanáct let zpět, takže docela dlouho. Doufám, že bude sucho. Potom totiž můžeme být docela konkurenceschopní a snad i získat nějaký bod.
Vytisknout

Diskuze: I soukromé týmy chtějí uspět v Británii

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Castroneves, Helio

Helio Castroneves to konečně dokázal

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud