Audi před Brands Hatch

iM2, 22. srpna 2008, 15:25 Google+

V Anglii začíná pomalu finiš letošní sezóny, jezdec Audi Timo Scheider přijíždí na ostrovy jako vedoucí muž tabulky, pak ještě Mattias Ekström, jako obhájce titulu má solidní šanci na jeho znovu získání. Je konec letní pauzy, poslední srpnový víkend se uskuteční anglický závod na trati Brands Hatch.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Scheider, Timo

Scheider, Timo | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Mattias Ekström:
Myslím, že na Brands Hatch zažijeme dobrý víkend pro Audi. Byli jsme zde již v letech 2006 a 2007 velmi rychlí. Získal jsem zde jedno vítězství a jedno třetí místo. Minuji tuto trať a chci odčinit to, co se stalo na Nürburgringu.

Martin Tomczyk:
Brands Hatch je pěkná trať, je celkem krátká a také úzká. Byl jsem zde vloni druhý. To byl dobrý závod. Angličtí fandové jsou pořád strašně nadšení z DTM. Proto se obzvlášť těším na tento závod.

Tom Kristensen:

Na Brands Hatch jsem v roce 2006 zažil svůj asi doposud nejlepší závod v DTM: Vyhrál jsem všechny tréninky, kvalifikaci a v čele jsem jel 60 kol, pak se mi rozbil závěs kola... Vloni jsem zde kvůli mé těžké nehodě chyběl. Jsem tedy velmi napjatý, jak budu na tak úzké a velmi náročné trati rychlý. Doufám, že budu moci moje mechaniky a techniky odměnit za tvrdou práci a ztracenou energii, kterou věnují mému vozu.

Timo Scheider:
Na Brands Hatch budeme mít o 10 kg nižší váhu oproti Mercedesu. To je pozitivní. Již vloni jsme zde byli na dobré cestě. Letní pauzu jsem využil, abych se optimálně připravil do Anglie, ale také jsem trošku cestoval a nabíral energii.
Vytisknout

Diskuze: Audi před Brands Hatch

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Negrao/Ramos

Těžký závod pro Vitaphone v Bukurešti

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud